Ο καιρός παιρνάει και η αγαπημένη εποχή του χρόνου πλησιάζει. Και αυτή δεν είναι άλλη παρά το καλοκαίρι. Όλες οι γυναίκες έχουν αρχίσει ήδη να ψάχνουν το καινούριο τους μαγιο, τα κορίτσια το καινούριο τους φουσκωτό, τα αγόρια βγάζουν το ψαροντούφεκο από την αποθήκη και οι άντρες φουλάρουν το ντεπόζιτο της βενζίνης στη βάρκα. Όλοι όμως έχουν τον ίδιο προορισμό, την παραλία.

 

Κάνοντας μια βόλτα στη σημερινή αγορά θα βρεις πλήθος αντικειμένων για την παραλία, άλλα απαραίτητα και άλλα όχι. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι θα αγοράσεις πολλά από αυτά.

Με μια γρήγορη ματιά βλέπεις ότι το μοτίβο που θα κυριαρχίσει φέτος το καλοκαίρι είναι αυτό του ανανά, είτε πρόκειται για μαγιό, είτε για φουσκωτό. Στα γυαλιά κυριαρχούν τα έντονα χρώματα στους φακούς και οι λεπτοί μεταλικοί σκελετοί σε χρυσές αποχρώσεις. Δεν μπορεί όμως να μην σου αποσπάσουν την προσοχή τα μαγιό τα οποία (στα γυναικεία) θα παίξουν πάρα πολύ τα animal print σχέδια. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα

τιμήσουμε το 70s style στα μαγιό και το boho στα ρούχα.

 

Σε ρούχα παραλίας (για τις γυναίκες) θα βρεις ένα μεγάλο πλήθος σχεδίων με όλα να παίζουν στο ίδιο μοτίβο της κλασικής δαντέλας σε εκρού και λευκές αποχρώσεις.

Επίσης, από το γυναικείο look book παραλίας δεν μπορέι να λείψει το ψάθινο καπέλο, όσο μεγαλυτερο τόσο το καλύτερο, και η ψάθινη τσάντα.

Τι σημασία έχουν όμως όλα αυτά; Πάρε τα πιο καλά σου φιλαράκια, την πιο καλή σου διάθεση, γέμισε ένα ψυγείο με πάγο και μπύρες και τρέξε να ευχαριστηθείς το καλοκαίρι!